Reduceri!

Alergii profil alimentar Ig E specifice – blot line 35 alergeni alimentari / IAA-35A

290 lei 290 lei

indicatii: investigatie recomandata pentru depistarea si diagnosticul afectiunilor de tip alergic cauzate de expunerea la alergeni alimentari. Testul folosit permite identificarea separata a IgE specifice pentru: 1/ albuș de ou – gaina (f1), 2/ alune (f17), 3/ amestec carne: vita, miel (fs43), 4/ amestec crustacee (fs10) – langusta, stridie, scoica, 5/ amestec peste (fs14) – cod, hering, macrou, cambula, 6/ arahide (f13), 7/ banana (f92), 8/ capșuni(f44), 9/ carne de gaina/pui (f83), 10/ cartof (f35), 11/ cazeina (f78), 12/ ceapa (f48), 13/ cirese (f97), 14/ dude (f146), 15/ faina de grau (f4), 16/ fasole verde (f132), 17/ fistic (f144), 18/ galbenuș de ou – găina (f75), 19/ gluten (f79), 20/ kiwi (f84), 21/ lapte de vacă (f2), 22/ lapte de vacă UHT (f169), 23/ mar (f49), 24/ masline verzi (f122), 25/ morcov (f31), 26/ orez (f9), 27/ piersica (f95), 28/ portocala (f33), 29/ seminte de dovleac (f222), 30/ seemințe de floarea soarelui (u87), 31/ semințe de susan (f10), 32/ smochină (f328), 33/ soia – boabe (f14), 34/ tomate (f25), 35/ cacao (f73) si marker CCD (cross-reactive carbohydrate determinant).


Aici mai multe informatii despre aceasta analiza.


Aici activati cardul de fidelitate pentru 10% discount.


 

SKU: 1297 Categorie: Etichetă:

Descriere

IAA-35A

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri. Termeni și condiții

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH