Amiloid A seric (SAA)

Amiloid A seric 

Amiloid A seric / SAA 71.0 lei

Preturi valabile din 01 septembrie 2022. Laboratorul isi  rezerva dreptul de a modifica oricand preturile afisate, fara o notificare prealabila in mediul virtual.

NOTA: rugam precizat varsta si sexul pacientului, nume si prenume pacient (sau apartinator), CNP (mandatoriu pentru analizele CAS) precum si numarul de analize solicitat. Pentru analizele CAS precizati si verificati valabilitatea biletului de trimitere (doua luni, 60 zile). Pentru analizele CAS de tip monitor oricand puteti efectua recoltarea pe baza de programare.
Prin completarea formularului de mai sus sunteti de acord sa fiti contactat/a de reprezentantii AIDE SANTE in legatura cu serviciile medicale solicitate. Programul de lucru este de luni pana vineri; incearcam sa raspundem tuturor solicitarilor in termen de 24 - 48 de ore de la data solicitarii pentru zilele lucratoare, 72 de ore pentru solicitarile din timpul sfarsitului de saptamana.
  • material biologic: ser / recipient de recoltare: vacutainer fara anticoagulant cu sau fara gel separator (cu dop rosu sau galben);
  • indicatii: investigatie utila pentru monitorizarea infectiilor (acute si cronice cu risc de amiloidoza secundara), diagnosticul rejectului de grefa in cazul transplantului renal, monitorizarea metastazarii anumitor tipuri de cancere.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH