Medicina Moderna

Efectuam terapii specifice medicinei integrative in cadrul centrului de biomedicina. Biomedicina este o ramură a medicinei care aplica principiile stiintelor fundamentale (precum matematica, chimia, fizica, biologia dar si logica impreuna cu filozofia) in cercetarea si practica clinica. Acest domeniu de avangarda combina stiinta medicala cu mai multe domenii precum biochimia, imunologia, fiziologia, farmacologia, microbiologia, histologia, biologia moleculara, hematologia, embriologia, etc.

Va pumem la dispozitie noi metode de diagnostic, tratament si de preventie. Aceste terapii sunt efectuate de medici de medicina generala precum si de medici specialisti din specialitati medicale diverse precum nutritie si diabet, dermatologie, reumatologie si ginecologie.

Dezvoltam terapii regenerative impreuna cu Dr. Felician Stancioiu, alaturi de parteneri din mediul universitar avand sustinerea propriului nostru laborator de analize medicale in scop de diagnostic precum si a altor laboratoare de cercetare privata din domeniul chimiei analitice (Scient Analytics) si biologiei moleculare (Genetic Lab). In acest domeniu, mai beneficiem si de sustinerea altor sponsori precum Deniplant si Ortovit.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH