Despre Aide Sante

Suntem o echipa  de specialisti in domeniul medical.

Deoarece medicina preventiva este o secvența a culturii generale care trebuie sa fie constientizata de fiecare, initial am dezvoltat un laborator de analize medicale care sa răspundă nevoilor curente ale omului activ, sanatos si responsabil. In paralel, am dezvoltat si serviciul de medicina muncii pentru partenerii nostri implicati si responsabili.

Pentru ca accesul la serviciile medicale preventive se face prin medicina primara, am dezvoltat mai multe cabinete de medicina de familie localizate in zone usor accesibile ale capitalei. Acum avem cabinete de medicina de familie mai aproape de dumneavoastră !

Ne-am propus sa dezvoltam o retea de profesionisti in halat alb care sa asigure servicii de diagnostic si tratament. In prezent, venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa multidisciplinara de medici specialisti care asigura servicii medicale specializate tot timpul aproape de dumneavoastra. Cu empatie si profesionalism, practicam medicina orientata inspre nevoile pacientului folosind personal calificat cu acces la tehnologii moderne !

In contextul pandemiei laboratorul nostru efectueaza o gama variata de teste COVID: antigen nazo-faringian (PCR si teste rapide), anticorpi neutralizanti (protectivi) si anticorpi de primo-infectie, alte teste inflamatorii, etc. De asemenea asiguram siservicii de telemedicina. Medicina la distanta nu înlocuieste actul medical in sine dar optimizează timpul pacientului si al medicului. Puteti primi recomandarile medicului de acasa. Puteti pastra informatii medicale importante pentru dumneavoastra accesand contul de telemedicina !

Prin cercetare biomedicala, dezvoltam terapii personalizate fiecarui pacient cu una sau mai multe afectiuni diagnosticate. In prezent va punem la dispozitie terapii biomedicale care aplica principiile stiintelor fundamentale in practica clinica. Ne adresam mai multor domenii precum nutritia, dermatologia, medicina regenerativa, etc.

Deoarece suntem atenți la calitatea actului medical, va felicitam pentru alegerea făcută si va invitam sa va alăturați echipei noastre. In domeniul medical, oferim un parteneriat pentru o viata!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH