ACCIDENTUL VASCULAR CEREBRAL (AVC) – tratamente regenerative

Una dintre cele mai importante si surprinzatoare progrese in medicina regenerativa este tratamentul post-AVC care poate aduce multiple modificari importante in sanatatea pacientilor care au suferit un accident vascular cerebral. Pornind de la experienta prelevarii si prelucrarii celulelor stem pe care a dobandit-o in clinica Stem Cell Sciences, Inc. (New York) a profesorului Niculae Ciobanu si a progreselor recente din biologia moleculara, neurogeneza si diferentierea celulelor stem,  Dr. Felician Stancioiu a conceput si dezvoltat un tratament care a fost administrat cu succes incepand cu 2014 in Romania in premiera internationala.

Tratamentul regenerativ cu administrare intravenoasa a fost folosit pana acum cu succes in urmatoarele patologii: 1/ refacere dupa accident vascular cerebral (AVC) hemoragic si/sau ischemic; ischemic cu transformare hemoragica; 2/ ischemie cerebrovasculara tranzitorie; 3/ recuperare dupa coma spontana sau indusa (post-traumatic, encefalopatie ischemica); 4/ tulburari neuroendocrine insotite de modificari persistente ale electrolitilor (potasiu, sodiu, clor, etc); 5/ insuficienta renala (cresteri persistente ale creatininei, ureei); 6/ deteriorari ale functiei hepatice (crestere persistenta a transaminazelor – GOT/AST, GPT/ALT; LDH).

Puteti accesa servicii de recuperarea post AVC (accident vascular cerebral) in cadrul consultatiilor cu plata oferite de medicii nostri:

– dr. Felician STANCIOIU medic medicina generala.

About the Author :

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH