Abonamente

MEDICINA PREVENTIVA este un concept modern aplicabil persoanelor responsabile si constiente de faptul ca afectiunile cronice si degenerative, anumite afectiuni oncologice dar si afectiuni intercurente serioase pot fi depistate si tratate in faze incipiente.

Medicina preventiva este in primul rand MEDICINA OMULUI SANATOS deoarece omul este o fiintă biologică si creatoare, omul este membru al unei familii si colectivitati, omul este o piesa activa in plan social cu insertie profesionala dorita.

Medicina preventiva este si MEDICINA ADAPTATIVA care ofera asistenta medicala integrata individului care de cele mai multe ori sufera o uzura biologica odata cu inanitarea in varsta. In acest context vorbim de preventia secundara, adica de prevenirea complicatiilor unei afectiuni deja cunoscute.

Oferim SOLUTII MEDICALE PERSONALIZATE de tip PREVENTIV pentru o viata indelungata !

  • Pentru persoanele fizice am dezvoltat abonamente de sanatate din gama FAMILY.
  • Pentru persoanele juridice am dezvoltat abonamente de sanatate din gama CORPORATE.

Cereti oferta de abonament de sananate personalizat !

Diversificam gama abonamente FAMILY. Oferim abonamente de sananate MATERNA (pentru viitoarele mamici) si BEBE JUNIOR (pentru nou nascuti in primii doi ani de viata ! Cereti oferte personalizate aici.

Diversificam gama abonamente CORPORATE. In plina pandemie oferim abonamente de sananate COVID (ce includ diverse tipiri de testari, antigen test rapid, antigen test PCR, anticorpi spike, etc) utili pentru angajatii dvs sau pentru clientii firmelor. Cereti oferte personalizate aici.

Cu ajutorul abonamentelor de sananate din gama FAMILY va puteti proteja sanatatea pe termen lung. Prin serviciile de preventie incluse va sustin in momentele complicate medical.

Pentru adulti oferim:

  • FAMILY OPTIM 4 euro / luna. Vezi aici serviciile incluse in acest pachet;
  • FAMILY SUPER 8 euro / luna. Vezi aici serviciile incluse in acest pachet;
  • FAMILY ULTRA 12 euro / luna. Vezi aici serviciile incluse in acest pachet;

Special pentru dumneavoastra am dezvoltat si:

  • FAMILY MATERNA pentru gravide. Cereti aici orferta personalizata pentru acest tip de abonament;
  • FAMILY JUNIOR pentru nou-nascuti si copii pana la 2 ani. Cereti aici orferta personalizata pentru acest tip de abonament;

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH